Universal Laser Systems maskinerne er meget robuste og vil normalt fungere i lang tid uden, at man skal bekymre sig reparationer eller udskiftning af dele.
Maskinerne er elektromekaniske maskiner, så hen af vejen skal der udskigtes hjul eller måske remme. Det er alt sammen noget, som man selv kan gøre. Det eneste specialværktøj, der er nødvendigt er et umbrachonøgle sæt i med tommemål. Et sådant sæt leverer vi med maskinerne.

Universal Laser Systems anvender en type CO² laser som kaldes RF energised laser.
På alle typer laserrør (uanset fabrikat) er der en levetid. Flere af de andre store producenter opgiver en typisk levetid på 5-7 år. Det gælder også for Universal Laser Systems lasere. Når et laserrør skal skiftes, så er det på en ULS maskine en operation, som man selv kan klare. Det tager under 5 minutter. Laserrørene er forudindstillede fra fabrikken. Princippet kaldes Rapid Reconfiguration™. Det har Universal Laser Systems patent på. Omkostningen ved at få udskiftet til et helt nyproduceret laserrør er ca 10.000 kroner.

Unikt for Universal Laser

 • Universallaser 1-touch-laser-photo1-Touch Laser Photo™

  ...gør alle fotografier egnede til laser gravering. Vælg materialet og 1-Touch Laser Photo™ vil afgøre hvilke instillinger der er optimale og vælge den ideelle power og hastighed. Derefter graveres billedet ved et tryk på en knap Se video...  Se demo video...

 • hpdfoHPDFO™

  ...optikken fokuserer laserstrålen i et meget mindre brændpunkt. Det giver et skarpere billede og en finere tolerance. Samtidig giver det mulighed for direkte mærkning af flere metaller uden brug af mærkningspasta og lignende.

 • laser-interfaceLaser Interface+™

  Verdens mest avancerede og fleksible laser driver til materialebearbejdning. Laser Interface+™ er en materialebaseret printer driver der giver dig valget mellem automatisk eller manuel kontrol over alle systeminstillinger. Kombineret med Universal Control Panel (UCP), giver det fuldstændig kontrol.

 • multi-wavelengthMultiwave

  Den nye multi bølgelængde teknologiplatform udnytter de nyeste laser kilder til at behandle materialet.

  PLS6MW kan udstyres med 1,06μ, 10,6μ og 9,3μ lasercartridges Se video...

 • superspeed SuperSpeed™

  ....sender to uafhængige laserstråler, fra hver sin Laser cartrigde, ned på emnet således at hastigheden fordobles ved raster gravering.

 • pass-through Ægte Class4 med gennemløb

  Den alsidige ILS platform er designet til gennemløb således at den kan tage meget lange emner eller materiale i ruller Se video...

 • superspeedDual Laser Configuration

  ...giver mulighed for at sammenkoble to laser cartridges til at give en enkelt laserstråle for ekstra power og fleksibilitet. PLS6.150D, PLS6.150D (med SuperSpeed™), ILS9.75 og ILS12.75 er alle klar til Dual Laser Configuration. Se video...

 • rapid-reconfigurationRapid Reconfiguration™

  Alle Laser cartrigdes er pre aligned fra fabrikken så de er klar til at montere i laseren, uden nogen form for justering og kalibrering. Se video...

ulsbadge

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS • Laurentsvej 28 • 2880 Bagsværd • Tlf: +45 4444 0488 • Fax: +45 4444 0715 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website Security Test