Alle CO2 lasermaskinerne fra ULS har et klart låg, der er lavet af sikkerhedsglas.
Apparatet indeholder en forseglet kuldioxid (CO2) laser i et klasse I hus. Laseren frembringer
intens usynlig og synlig laser stråling på en bølgelængde af 10,6 microns i det infrarøde spektrum.
Af sikkerhedshensyn er maskinens hus konstrueret så det fuldstændig indeslutter laser strålen.
Hvis et låg eller en låge åbnes, så vil lasereffekten omgående slukkes.
Man siger, at det er en klasse 1 CO2 laser i sikkerheds hus.
Den røde laserprik er en synlig rød laser pointer (Klasse IIIA, effekt 5 mw, bølgelængde 630-680)

På alle typer lasermaskiner kan der ske det, at man fejlagtigt har fået sat for meget effekt på et materiale. Det kan medføre, at der opstår flammer eller brand i materialet. Alle Universal Laser Systems maskiner har indbygget en overtemperatur detektor. Denne vil omgående slukke maskinen og igangsætte en høj hyletone.

På Multiwave maskinen er der et grønt sikkerhedsglas som også beskytter mod den bølgelængde som en fiber laser udsender.

Universal Laser Systems maskiner er de sikreste af denne type maskiner på markedet.

Unikt for Universal Laser

 • Universallaser 1-touch-laser-photo1-Touch Laser Photo™

  ...gør alle fotografier egnede til laser gravering. Vælg materialet og 1-Touch Laser Photo™ vil afgøre hvilke instillinger der er optimale og vælge den ideelle power og hastighed. Derefter graveres billedet ved et tryk på en knap Se video...  Se demo video...

 • hpdfoHPDFO™

  ...optikken fokuserer laserstrålen i et meget mindre brændpunkt. Det giver et skarpere billede og en finere tolerance. Samtidig giver det mulighed for direkte mærkning af flere metaller uden brug af mærkningspasta og lignende.

 • laser-interfaceLaser Interface+™

  Verdens mest avancerede og fleksible laser driver til materialebearbejdning. Laser Interface+™ er en materialebaseret printer driver der giver dig valget mellem automatisk eller manuel kontrol over alle systeminstillinger. Kombineret med Universal Control Panel (UCP), giver det fuldstændig kontrol.

 • multi-wavelengthMultiwave

  Den nye multi bølgelængde teknologiplatform udnytter de nyeste laser kilder til at behandle materialet.

  PLS6MW kan udstyres med 1,06μ, 10,6μ og 9,3μ lasercartridges Se video...

 • superspeed SuperSpeed™

  ....sender to uafhængige laserstråler, fra hver sin Laser cartrigde, ned på emnet således at hastigheden fordobles ved raster gravering.

 • pass-through Ægte Class4 med gennemløb

  Den alsidige ILS platform er designet til gennemløb således at den kan tage meget lange emner eller materiale i ruller Se video...

 • superspeedDual Laser Configuration

  ...giver mulighed for at sammenkoble to laser cartridges til at give en enkelt laserstråle for ekstra power og fleksibilitet. PLS6.150D, PLS6.150D (med SuperSpeed™), ILS9.75 og ILS12.75 er alle klar til Dual Laser Configuration. Se video...

 • rapid-reconfigurationRapid Reconfiguration™

  Alle Laser cartrigdes er pre aligned fra fabrikken så de er klar til at montere i laseren, uden nogen form for justering og kalibrering. Se video...

ulsbadge

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS • Laurentsvej 28 • 2880 Bagsværd • Tlf: +45 4444 0488 • Fax: +45 4444 0715 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website Security Test