Man kan lave sin tegning i et hvilket som helst program, der er i stand til at skrive ud til en printer. Der er brugere i Danmark, der sender jobs fra Word og Excel og sågar regnskabsprogrammer som Navision direkte til lasermaskinen.

Det vil dog være anbefalelsesværdigt at benytte et vektorbaseret tegneprogram. Vi kan foreslå Corel, Adobe Illustrator, Autocad m.fl.

1. først laver man sin tegning.

2. Så vælger man print – og vælger herefter printeren. Det er laseren.

3. Derefter vælger man egenskaber. Her kan man gå ind og vælge materiale og materialetykkelse samt andre egenskaber.

4. Når man trykker OK, så sendes jobbet til printeren (laseren).

5. Nu skal man blot trykke start på enten lasermaskinen eller på computeren.

6. Maskinen indstiller selv højden og jobbet afvikles.

Det tager ikke mange minutter inden man selv kan klare at afvikle et job på laseren. Den meget omfattende materialebaserede driver med mere end 150 materialer gør, at man ikke skal bekymre sig om de forskellige opsætninger.

Når man bliver mere erfaren, så er der mange extra ting man er i stand til. Dette kan ses under beskrivelsen af Universal Laser Systems driveren.

Unikt for Universal Laser

 • Universallaser 1-touch-laser-photo1-Touch Laser Photo™

  ...gør alle fotografier egnede til laser gravering. Vælg materialet og 1-Touch Laser Photo™ vil afgøre hvilke instillinger der er optimale og vælge den ideelle power og hastighed. Derefter graveres billedet ved et tryk på en knap Se video...  Se demo video...

 • hpdfoHPDFO™

  ...optikken fokuserer laserstrålen i et meget mindre brændpunkt. Det giver et skarpere billede og en finere tolerance. Samtidig giver det mulighed for direkte mærkning af flere metaller uden brug af mærkningspasta og lignende.

 • laser-interfaceLaser Interface+™

  Verdens mest avancerede og fleksible laser driver til materialebearbejdning. Laser Interface+™ er en materialebaseret printer driver der giver dig valget mellem automatisk eller manuel kontrol over alle systeminstillinger. Kombineret med Universal Control Panel (UCP), giver det fuldstændig kontrol.

 • multi-wavelengthMultiwave

  Den nye multi bølgelængde teknologiplatform udnytter de nyeste laser kilder til at behandle materialet.

  PLS6MW kan udstyres med 1,06μ, 10,6μ og 9,3μ lasercartridges Se video...

 • superspeed SuperSpeed™

  ....sender to uafhængige laserstråler, fra hver sin Laser cartrigde, ned på emnet således at hastigheden fordobles ved raster gravering.

 • pass-through Ægte Class4 med gennemløb

  Den alsidige ILS platform er designet til gennemløb således at den kan tage meget lange emner eller materiale i ruller Se video...

 • superspeedDual Laser Configuration

  ...giver mulighed for at sammenkoble to laser cartridges til at give en enkelt laserstråle for ekstra power og fleksibilitet. PLS6.150D, PLS6.150D (med SuperSpeed™), ILS9.75 og ILS12.75 er alle klar til Dual Laser Configuration. Se video...

 • rapid-reconfigurationRapid Reconfiguration™

  Alle Laser cartrigdes er pre aligned fra fabrikken så de er klar til at montere i laseren, uden nogen form for justering og kalibrering. Se video...

ulsbadge

Ingeniørfirmaet Finn R. Jacobsen ApS • Laurentsvej 28 • 2880 Bagsværd • Tlf: +45 4444 0488 • Fax: +45 4444 0715 • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website Security Test